Rasprodaja

MOC Jedni Biljka Ukras Cvijeće Zabavni Park Gradivni Blokovi Razvojne Igračke Dječji Dar Prijatelji Za Djevojčice Pribor

Naši (01)
14.97 kn 10.19 kn

Dragi prijatelju, hvala ti što si došao.

Ako vam se sviđa ovaj proizvod, molimo vas, dodajte ga u svoju "listu želja".

Ako vam se sviđa naš shop, molimo vas, dodajte ga u svoj "popis trgovina".

1. Materijal: Ekološki ABS-plastike, dobro izgleda i ima dobru kvalitetu.

2. S uputama i bez originalne kutije, u zatvorenoj (igračke i upute šalju zajedno).

3. Korist: zabavite se s djecom, poboljšati njihov razvoj mozga i tako dalje.

upoznajte se sa zbirkom dream za odrasle navijača iz filma ili televizije.

4. Prednost: možete nam reći što želite, dajte mi sliku i broj telefona.Imamo veliki broj proizvoda na skladištu.I mi možemo dobiti bilo koji proizvod koji želite.

MOC Jedni Biljka Ukras Cvijeće Zabavni Park Gradivni Blokovi Razvojne Igračke Dječji Dar Prijatelji Za Djevojčice Pribor

Kada kupite proizvod od nas, novac spremili Ali, kada potvrdite primitak, novac će biti prebačen nam.

Ponekad to može dovesti do kašnjenja zbog svog načina plaćanja, tako da, ako je vaš novac još nije stigao, kod nas će biti kašnjenja slanja vaše parcele, kako bi izbjegli nepotrebne gubitke.

1. Vaše narudžbe, obično će biti isporučen u roku od 2-5 radnih dana nakon što vaša uplata će se očistiti (osim naše vikende i praznike).Ako je to u skladu s našim novim godine, molim vas, molim vas, produžite vrijeme isporuke.

2. Molimo vas da potvrdite da je vaša adresa i broj telefona naveden u pravu.I recite nam svoje puno ime (u nekim poštama s ovim vrlo strogo.U nekim zemljama , kao što su Rusija, postoji takav propis) .Mi ne snosimo odgovornost za rezultate zbog pogrešne adrese.

3. Za neke načine isporuke, kao što su DHL, ponekad šaljemo pošiljke, ali moramo pričekati sobe prijevod.Tako da, molim vas, ne brinite o tome.Mi samo čekamo, dok će biti ispunjen za prevođenje.

4. Za standardnu isporuku Villamartina.com.hr, u principu, to je brzo.Ali morate ostaviti vaš pravi broj telefona ili adresu e-pošte.Ako oni ne mogu komunicirati s vama, to može utjecati na isporuku.Ili možete brinuti o porukama koje šaljem vam na Villamartina.com.hr.

5. Obično upućivanje će biti isporučena u najbliži poštanski ured.Vi ste odgovorni za to, otići na mail i to provjeriti.

6. Kao pravilo, možete nas kontaktirati kako biste nas obavijestili o poreznoj regulaciji u vašoj zemlji.Ali ako upućivanje odgođen carine.Vi ste odgovorni za pomoć u carinjenje i plaćanje poreza.

7. U nekim zemljama postoje stroge carinske propise, klijenti plaćaju sve carine ili bilo koje druge naknade za obradu, posebno za korisnike u Kanadi.

8. Ponekad od vas može odgoditi uzimajući vaše upućivanje zbog praznika, običajima, učinkovitosti lokalne slanje ili drugih razloga.U ovoj situaciji, molim vas, ne ustručavajte se kontaktirati nas, kako bi produžili vijek vaše zaštite.Ne otvarajte spor iz tog razloga, jer da je isporuka u potpunosti je izvan kontrole prodavatelja, to bi trebalo biti odgovornost poštanskih ureda.Hvala na razumijevanju.

9. Upućivanje u osnovi će biti poslana Avionom u Kini (preporučenom poštom) u roku od 3 radna dana.Obično dostava traje 10-25 radnih dana, ali u nekim zemljama to može biti malo dulje zbog praznika i običaja, učinkovitosti lokalne slanje ili iz drugih razloga, tako da, molim vas, razmislite, prije nego što ga odaberete, ako ne želite čekati tako dugo, molimo vas, platite express-prikupljanje ili, molim vas, ne kupujte.Obično drugima курьерам potrebno svega 3-7 dana.Molimo vas prvo nas kontaktirajte ako želite poslati robu DHL, UPS, EMS, FedEx ili drugim курьерами.

Zračni mail stup Kita:

Dostava u Ruskoj Federaciji obično traje od 30 do 45 radnih dana

U SAD-u, Kanadi obično traje 10 ~ 18 radnih dana

U Australiju, Novi Zeland, Singapur, obično je potrebno od 12 do 20 radnih dana

U veliku Britaniju, Francusku, Španjolsku, Njemačku, Holandiju, Japan, Belgiju, Dansku, Poljsku, Finsku, Irsku, Norvešku, Portugal, Švicarsku, Švedsku obično traje 12 do 25 radnih dana

U Italiju, Brazil, obično je potrebno 20 ~ 30 radnih dana

U drugim zemljama je obično potrebno od 15 do 25 radnih dana.

Dostava EMS obično traje 4 ~ 7 radnih dana.

Trošak dostave se ne uključuje poreze na uvoz, i kupac je odgovoran za carine.

1. Ako je bilo koji dio nedostaje, molimo vas, kontaktirajte nas i ne otvarajte spor, mi ćemo vam nedostaju detalji besplatno.Ali potreban nam je da ste nam dali malo vremena.Budući da nam je potrebno nekoliko dana da se okupe nedostaju fragmenti.

2. Ako ste slučajno izgubili upute, možete nas kontaktirati i obavijestiti nam svoj E-mail, mi ćemo vam poslati e-verziju priručnika u visokoj razlučivosti.

3. Neispravan proizvod mora da nas obavijestite u roku od 3 dana, primjenjuje na slici neispravne dijelove.Molimo vratite ga na svoj trošak, u roku od 1 tjedna od primitka robe.Mi smo odmah ćemo za vas organizirati zamjenu za novi. (morate uključiti sve originalne proizvode, nisu oštećene, u prikladnom za daljnju prodaju stanju, hvala).

4. Ako vam je potreban povrat novca, povrat podliježe samo cijena robe, naveden u oglasu.Kupac je odgovoran za utovar trošak, понесенную pri isporuci robe natrag.

1. Ako imate bilo kakvih pitanja, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas.Općenito, možemo vam odgovoriti u roku od 24 sata, zbog razlike u vremenu.Ali ako imamo vikendom ili praznikom, možemo biti odgovor za vas.Molimo vas, ne brini o tome.

2. Obećavamo da ćemo učiniti sve što je moguće, za rješavanje problema, ali ponekad nam je potrebno neko vrijeme.Hvala na razumijevanju.

3. Vaše povratne informacije je vrlo važno za nas, mi smo iskreno pozivamo vas ostaviti pozitivnu ocjenu 5 zvjezdica za nas, ako ste zadovoljni našim proizvodima i uslugom.Hvala!

4. Ako niste zadovoljni s našim proizvodom ili nisu primili paket u roku od 50 dana od dana slanja, molim kontaktirajte nas umjesto da ostavi neutralnu ili negativnu povratnu informaciju.Mi ćemo učiniti sve što je moguće kako bi riješio taj problem.

Oznake: veliki blokovi i cigle, gradbeni blok rs, indikatori gradskog moc, figure od lego star wars mos, gradivni blokovi prikupljene igračke model aviona, камис ratovi zvijezda, kape lego western moc, cigle moc mazda, cvijeće lego blijedo-roza, setovi za montažu modela čaša je u krvi.

Karakteristike proizvoda

  • Атрибутика3: prijatelji gradivni blokovi
  • Plastični tip: ABS
  • Атрибуты10: mok city
  • Upozorenje: Jedni Razvojne Igračke Dječji Dar Prijatelji Za Djevojčice Pribor
  • Oblik plastičnog Bloka: Самоблокирующиеся Cigle
  • Атрибутика5: Prijatelji djevojke s igračkama
  • Broj modela: MOC Jedni Biljka Ukras Cvijeće Zabavni Park Gradivni Blokovi
  • Naziv: ЛЕКУМОК
  • Атрибуты7: Cvijeće
  • Certifikacija: CE
  • Атрибутика4: Igračke za минифигурок prijatelja
  • Атрибуты2: Igračke za prijatelja
  • Атрибутика6: zabavni park prijatelja
  • Атрибутика1: Poklon model prijatelja
  • Veličina bloka: Mali blok (Kompatibilan s Lego)
  • Materijal: Plastika
  • Podrijetlo: Kontinentalna Kina
  • Атрибуты8: Set pribora za biljke
  • Spol: Unisex
  • Bar-kod: No
  • CE: Certifikat
  • Raspon dobi: > 3 godine
  • Атрибутика9: Privilegija prijatelja u Centru

Vi svibanj također željeli

Led downlight Kit Za 42115 Lambogini Sián FKP 37 Naplativa model DIY Set Lampi Igračke (U kompletu ne dolaze gradivni blokovi)

266.94 kn 192.18 kn

Tip proizvoda: Samo led downlight Dizajn: Klasična verzija / Version daljinsko upravljanje RGB Standardni pribor: Baterijski blok AAA + USB-kabel za napajanje Posebna napomena: Baterija u kompletu ne dolaze Napomena: ako koristite napajanje manje od 5 ili jedinice za napajanje i USB hub Ako vam je potrebna datoteka sa pravilnikom, molimo vas, kontaktirajte nas. važna napomena: Ovaj set led rasvjeta samo

10 KOM. High-tech Skupština Čestica 30153 1X1 Gem Gradivni Blokovi, Komplet Smjenski Dio Igračke Za Djecu, Poklone Za Rođendan

3.09 kn 2.11 kn

1 OBRATITE POZORNOST! Pakiranje proizvoda ne sadrži naljepnice i tiskan u elektroničkom obliku.Ne uključuje motor, generator.Tiskane dijelovi zamijenjeni klasičnim detaljima i ne sadrže dodatne opreme drugih proizvođača. Vodič i crteži su samo za referencu i odgovaraju stvarni standard detalja.Nakon slanja vaše narudžbe, molimo unesite adresu e-pošte, a mi ćemo vam poslati e-brošuru na vašu e-mail adresu. Sve

10 kom. Cigle Prikuplja Čestice 32250 3x5 za Građevnih Blokova Dijelovi Klasični Brand Djeca DIY Razvoj high-Tech Dio Igračke

19.11 kn 8.99 kn

Napomena: dostava je Besplatna za rezervnih dijelova trgovine u vrijednosti od više od 20 dolara, (20-40 dana) dostava u zemlju odredišta. Napomena: 1. Podržite model nalog MOC, redoslijed slika, kako excel CSV. 2. Gradivni blokovi MOC brick od visoko kvalitetne ABS plastike sa finim česticama. Kompatibilne gradivni blokovi marke 3. Besplatni e-priručnik u PDF formatu. 4. Besplatna dostava robe

Space Sci-fi Serije Firefly Серенити Svemirski Brod Malcolm Reynolds S Шаттлами Model Građevinski Blokovi i Cigle Dječje Igračke, Pokloni

2 083.03 kn 1 520.62 kn

Dragi prijatelju, dobro došli u dućan MOC, navijači u trgovini će dobiti više popusta!Ako imate bilo kakvih pitanja, molimo, kontaktirajte nas, hvala! Opis: # Broj opeka: 3811 kom./compl. # 100% potpuno novi i visoke kvalitete # Izrađen od ekološki prihvatljivih materijala # Nema naljepnica # Naši proizvodi nemaju naljepnica.Tiskane dijelovi zamijenjeni klasičnim detaljima i ne sadrže dodatne

Gradivni Blokovi Technicalalal Pola poprečnog vratila pola vijka gladak Pin 10 Kom. Kompatibilan Prikuplja Čestice Moc Dio 3749

10.68 kn 7.45 kn

Napomena Naš dućan može pružiti дропшиппинг i veliko prodaju, određeni popust na raspolaganju za različite količine proizvoda koje ste naručili.molimo, kontaktirajte nas za više informacija. Plaćanje upute 1) primamo Alipay, glavne kreditne kartice i mnogi drugi sigurno plaćanje putem ESCROW. 2) Ako imate bilo kakve druge upite na naš proizvod, molimo vas, imajte na umu prilikom narudžbe. 3)

Dinosaur je gradbeni blok sklapanje igračaka Тираннозавр Rex Стегозавр skupština model težak je divovska slagalica dječak igračku

215.36 kn 129.22 kn

informacije o proizvodu Materijal: Plastika/Plastika Klasifikacija plastičnih materijala: ABS Vrsta plastičnog bloka: male čestice Применимый starost: Maloljetnik (7-14 godina) Model proizvoda i odgovarajuće brojeve čestica sljedeće: C0452 (1606 kom.), C0451 (442 kom.), C0455 (308 kom.), C0446 (535 kom.), C0447 (589 kom.), C0448 (700 kom.), C0449 (2008 kom.) Savjeti Ovaj

5 kom. moderna Vojna Ruka Vojnika oružje za 4 cm mini lutke pištolj Pribor MOC građevinski blokovi i cigle-igračke za djecu

15.32 kn

pribor za figure 1. Pakiranje: Zatvoreni paket. 2. Materijal: Ekološki materijal ABS. 43постер manipulativne sposobnosti i inovacije. 5. Nudimo uslugu dostave kupovine.Dobrodošli na veliko prodaju.Ako imate još bilo kakvih pitanja, molimo vas javite mi.Hvala!

Buildmoc Вольтронный Robot Figurica Gradivni Blokovi Anime Lik Tehnička Mehanika Cigle Model Set Cigle Igračke za Djecu

276.43 kn 193.51 kn

Nakon prikupljanja trgovina navijača u trgovini će dobiti više popusta! INFORMACIJE O PROIZVODU: Naziv proizvoda: Anime Figure Gradivni Blokovi Model Model: C7548 Certifikat: CE Materijal: 100% potpuno novi i visoke kvalitete, Izrađen od ekološki prihvatljivih materijala Pakiranje proizvoda: 711 kom građevinskih blokova Odgovarajući dob: od 5 godina Nema naljepnica Naši

Mehanički Prijenos Tehnički Građevni Blokovi Inženjering Dječji Znanstvene i Obrazovne Šipke 3В1 Cigle Gradske Igračka Za Bebe Poklon

193.44 kn 75.47 kn

Mehanički Prijenos Tehnički Građevni Blokovi Inženjering Dječji Znanstvene i Obrazovne Matične Igračke 3В1 Gradivni blokovi Dječji Opeke Igračke Dobrodošli u naš dućan, ugodne kupovine! Informacije O PROIZVODU: Naziv proizvoda: Building blocks strojarstva Certifikat: CE Pakiranje proizvoda: Bez originalne kutije (Bez kutije) Dobro upakiran u zapečaćeni paket!!! Napomena: Mi ćemo

LBOYU Pokemon Mini Blokovi Detektiv Pikachu Дэдпул Dijamant Mikro Opeke Figurice i Igračke Za Bebe Poklon Za Rođendan

142.85 kn 134.28 kn

LBOYU Pokemon Mini Blokovi Detektiv Pikachu Dijamant Mikro Opeke Figurice i Igračke Za Bebe Poklon Za Rođendan Skupni nalog će dobiti popust, molimo vas da kontaktirate našu korisničku podršku!! Materijali za sigurnost ABS i zaštite okoliša.

* Strana kombi 2X4 W. Vilice * S1306 20 kom DIY prosvijetljeni blok keramička detalj br 92092 Kompatibilan s drugim reprezentacije čestica

21.29 kn

Самоблокирующиеся cigle, kompatibilne s drugim česticama/ Build Your Like/ Ako želite mali red manje od MOQ ili mješoviti rezervaciju, molimo kontaktirajte nas. Naziv proizvoda: DIY просветите blok opeka * Strana kombi 2X4 W. Vilice* Veličina: mm Opis proizvoda: To je blok cigle, u skladu sa česticama Težina: g po kom Pakiranje: Paket u papir kutija Dostupna

Vojni Set Oružja Pribor Za Padobranska Oružja Gradivni Blokovi Солдатские Opeke Figurice Scene Skok vrećicu 5 kom. Poklon Igračka Za Djecu

54.95 kn 38.44 kn

Poštovani kupci, Naš posao uključuje кастомизацию, veliko prodaju i дропшиппинг.Ako imate bilo kakvih pitanja, molimo, kontaktirajte nas. Pitanja i odgovori 1. Pitanje: možete li ponuditi izravnu isporuku? O: Da, mi nudimo direktnu isporuku svakog klijenta i ovaj servis je srdačno dobrodošli u našoj trgovini. 2. Pitanje: Koja je plaćanje prihvatljivo? A: primamo Paypal,

Трехслойный Garaža Nadstrešnica za Automobil Carbarn za Poznatog Automobila Auto Shop Show Gradivni Blokovi Osoba Cigle Dječak Igračke Poklon

204.05 kn 102.03 kn

Pakiranje-BEZ ORIGINALNE KUTIJE: 100% Potpuno novi i kvalitetan u zatvorenoj bez originalnoj boji kutije, da uštedite na troškovima dostave.S uputama za upotrebu i sigurno je pakiran u bubbly paket, kako bi se izbjegla šteta! Naši 1. Ako ste primili vašu narudžbu u dobrom stanju, bili bismo zahvalni ako bi ste nas ostavili 5-ZVJEZDICE pozitivnu ocjenu. 2. Molimo, kontaktirajte nas prvo, ako niste zadovoljni proizvodom,

* Cigle s nagibom 4x1 * 60477 20 kom. diy blok-cigle enlighten, detalj br 60477, kompatibilan s drugim reprezentacije čestica

17.00 kn

Самоблокирующиеся cigle, kompatibilne s drugim česticama/ Build Your Like/ Ako želite mali red manje od MOQ ili mješoviti rezervaciju, molimo kontaktirajte nas. Naziv proizvoda: DIY просветите blok opeka * Cigle s nagibom 4x1 * Veličina: mm Opis proizvoda: To je blok cigle, u skladu sa česticama Težina: 1,09 g po kom Pakiranje: Paket u papir kutija Dostupna